Техно-Пласт ООД e дружество специализирано в проектирането и изграждането на технологични линии за производството на едрогабаритни, безшевни, полиетиленови контейнери по метода на ротационното леене на полимери. Фирмата е оборудвала редица производствени предприятия в страните: (Списък на страните)
Компанията е лидер в проектирането и производството на широка гама изделия от полиетилен не само в България, но и в много други страни. Полиетиленовите изделия на Техно-Пласт ООД се използват широко за нуждите набита, промишлеността, селското стопанство, транспорта и строителството. При производството дружеството използва само най-съвременната технология, позната в полимерната индустрия. Контейнерите, резервоарите и изделията се изработват от висококачествени полиетилени на реномираните фирми Dow Chemical, Borealis, Du Pont Resinex и др. Освен това, Техно-Пласт ООД предлага и възможността да изработи всички изделия в термоустойчив вариант.
Техно-Пласт ООД притежава сертификати за качество БДС EN ISO 9001:2008, издаден от ТЮФ Рейнланд България ЕООД, която е член на TUV Rheinland Group, Германия – една от най-влиятелните организации за сертификация и технически надзор.
Изделията на фирмата са сертифицирани от Министерство на здравеопазването, МВР дирекция „НСПАБ“, Министерство на здравеопазването и др.